Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دفتر منطقه‌ای شمال شرق مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی روز پنجشنبه در حاشیه این کارگاه در جمع خبرنگاران گفت: کارگاه آموزشی تخصصی نظارت و اجرای وال پستها، طراحی و اجرای نماهای ساختمانی، دیوارها و اجزای غیرسازه‌ای بر اساس "پیوست ششم آیین نامه ۲۸۰۰ زلزله" هشتم تا دهم مهرماه جاری به مدت سه روز در مشهد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا مهردوست افزود: در این کارگاه سه روزه ۱۰۰ نفر از مهندسان ساختمان خراسان رضوی در دو بخش تئوری و کارگاه عملی حضور یافتند و آموزشهای لازم برای افزایش مقاومت نماهای ساختمان در برابر زلزله را فراگرفتند.

وی اضافه کرد: پس از وقوع زمین لرزه در کرمانشاه و فروریختن دیوارهای پیرامونی و نمای ساختمان در این زلزله نه چندان قوی و ویرانگر، ماموریت تهیه شیوه‌نامه و ضوابط اجرای دیوارهای پیرامونی و نمای ساختمان به عهده مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی واگذار و در سال ۱۳۹۸ رعایت این دستورالعمل برای همه ساختمانها اجباری شد.

رییس دفتر منطقه‌ای شمال شرق مرکز تحقیقات راه‌، مسکن و شهرسازی گفت: در این دوره آموزشی "نادر خواجه عطاری" عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهرسازی و یکی از ارکان تهیه شیوه‌نامه مزبور به عنوان مدرس دوره و دکتر آجرلو، عضو هیات تحریریه کتابچه روابط لرزه‌ای مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهرسازی به عنوان مدرس کارگاه عملی حضور داشتند و به سوالات مهندسان از جمله وظایف ناظر در نظارت بر اجرای وال پست و نبشی شی، پیامدهای حقوقی عدم اجرای وال پست، استفاده از پروفیل در اجرای وال پست پاسخ دادند.

مهردوست افزود: کارگاه عملی این دوره آموزشی با مشارکت سازمان فنی و حرفه ای خراسان رضوی برگزار و به شرکت کنندگان گواهینامه مشترک از سوی دفتر منطقه‌ای شمال شرق مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و اداره کل فنی و حرفه ای خراسان رضوی داده شد.

برچسب‌ها مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی کرمانشاه زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی کرمانشاه زلزله مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی کرمانشاه زلزله اخبار کنکور مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی اجرای وال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۱۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان بعدازظهر سه‌شنبه با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد.

عاطفه زارعی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در آیین افتتاحیه این کارگاه‌ها در حضور خیل کودکان و نوجوانان علاقمند به ادبیات اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

وی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان ادبی کشور برگزار می‌شود افزود: کار برای کودکان و نوجوانان باید ظرافت و دقت خاصی داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه در حوزه ادبیات کودک، ترجمه برای کودکان، نویسندگی برای کودکان و محتواسازی برای این سنین یک ضرورت است یادآور شد: برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با پیشکسوتان و کسب تجربه است.

وی در ادامه به دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان "دوست من کتاب" اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

زارعی با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

وی جشنواره ملی "دوست من کتاب" را آغازی برای تشکیل یک گروه اندیشه ورز دانست و گفت: به منظور شناسایی استعدادها در این جشنواره شعر و داستان در گروه‌های سنی مختلف از یکدیگر تفکیک شدند.

کمال شفیعی‌مشعوف، دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان نیز اظهار کرد: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعدادها باید تداوم داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعرهای رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

وی با اشاره به اینکه این مهم به منزله مسیرسازی است متذکر شد: چاپ آثار برگزیده در دستور کار مسئولان باشد.

پس از پایان آیین افتتاحیه کارگاه شعر و داستان در دو بخش جداگانه برای علاقمندان ادبیات کودک و نوجوان برگزار شد.

گفتی است، آیین اختتامیه دومین جشنواره دوست من کتاب، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن فرهنگی هنری ابن سینا همدان برگزار و برگزیدگان این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

کد خبر 6093592

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • آماده سازی ۵۵ هکتار زمین ملی مسکن در رودبارجنوب
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد